Noutati :

Primul pariu online se face cel mai simplu la casa de pariuri sportive Betano

3 martie, 2017 - 04:48 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Mi-am deschis cont nou la Betano prin PariuriX.com și am ieșit mai bine decât dacă m-aș fi înregistrat direct pe site-ul agenției, mulțumită înțelegerii pe care o are comunitatea pariorilor online din România cu acest operator.

Practic, nici nu am apucat să pariez și deja eram pe plus. Urma să descopăr și alte avantaje. Îți recomand să „încerci” această casă de pariuri online, în cazul în care nu ai deja cont acolo.

Dacă ai un avantaj, profită!

Nu am vânat niciodată bonus pariuri pentru că este mai puțin relevant pe termen lung, spre deosebire de oferta și de cotele oferite de un bookmaker. În același timp, nu pot spune că acest beneficiu nu a avut rolul lui în alegerea unei case de pariuri. Dacă ai un avantaj, de ce să nu profiți de el?

Un alt avantaj la Betano este interfața prietenoasă cu cei care abia au îmbrățișat acest hobby. Poți pune primul pariu fără să ceri ajutor chiar dacă nu ai mai pariat în viața ta.

Există mai multe feluri de pariuri

Înainte de toate, trebuie să știi că există mai multe feluri de pariuri: single, multiplu, în sistem și cu baze. Dacă te-ai documentat cât de cât despre această „distracție”, cu siguranță ai găsit în multe locuri sfatul de a juca în special pariuri single.

Concret, ai un singur meci pe bilet. Alegi fie competiția internațională, fie țara, apoi liga, apoi evenimentul, dai click pe cota din dreptul opțiunii favorite, apoi plasezi pariul. De exemplu, dacă vrei să pariezi pe victoria lui FC Barcelona într-un meci cu PSG, te duci în meniu la fotbal, Liga Campionilor. Îți vor fi afișate meciurile viitoare. Click pe cota din dreptul catalanilor, apoi click pe „Pariază acum”.

Nu este obligatoriu să joci doar pe 1, X sau 2. Operatorul amintit are o ofertă bogată, astfel că un meci de prim plan poate avea chiar și câteva sute de opțiuni de pariere. Poate vrei să pariezi că se înscriu cel puțin trei goluri la Ajax – PSV. Nimic mai simplu: mergi la „goluri” și dai click pe cota din dreptul opțiunii „peste 2,5 goluri”.

Primul pariu multiplu

La fel de simplu este să joci și un pariu multiplu. Ideea este că pui mai multe selecții pe bilet. Nu trebuie să activezi nici o acțiune specială. Alegi mai întâi victorie FC Barcelona, apoi „peste 2,5 goluri” la Ajax – PSV. Abia după aceea dai click pe „Pariază acum”. E doar un exemplu. Biletul tău poate avea oricâte selecții, iar cota lui totală va fi produsul cotelor individuale ale selecțiilor.

Poți combina toate opțiunile de pariuri, cu condiția ca un meci să apară o singură dată pe bilet. Cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât câștigul posibil va fi mai mare, dar șansele de reușită vor scădea.

Pariul în sistem

Treaba se complică puțin la pariul în sistem, dar vei vedea că e foarte ușor de înțeles cum funcționează. Să zicem că ai un bilet cu 4 selecții. Completezi miza în căsuța din dreptul sistemului pe care vrei să îl joci. De exemplu, la 2/4, însemnând că biletul este câștigător dacă ies cel puțin două selecții din cele patru. Miza pe care ai completat-o în căsuță se multiplică cu numărul combinațiilor pentru acel sistem. Acest număr îți este afișat automat. Tu nu trebuie să calculezi nimic.

Pariul cu baze e mai restrictiv

Pariul cu baze se aseamănă la prima vedere cu cel în sistem, dar între ele există o deosebire majoră. Ca să fie mai ușor de urmărit, iau tot exemplul biletului cu patru selecții, pentru care aleg 2/4. Dacă la pariul în sistem puteau ieși oricare două dintre cele patru selecții și câștigam, în acest caz trebuie să indicăm două selecții care să fie obligatoriu câștigătoare. Este mai riscant, dar și câștigul potențial e mai mare. Așa-i în pariuri!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor