Noutati :

Prima demisie in PNL Timis, dupa rezultatul alegerilor parlamentare!

12 decembrie, 2016 - 01:44 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMIS. Se inregistreaza prima demisie in filiala Partidului National Liberal Timis, in urma rezultatului alegerilor parlamentare din 2016. Un sef de organizatie pleaca din functie.

UPDATE: Alina Gorghiu si-a inaintat demisia!

VICTORIE categorica a PSD in Timisoara si in judet, conform rezultatelor oficiale partiale, in Alegerile Parlamentare! 

Este vorba de presedintele PNL Lugoj, Claudiu Buciu.

Am spus cand am fost invitat sa preiau organizatia PNL Lugoj ca, daca nu voi invinge PSD voi demisiona. Lumea e scarbita de promisiuni si vrea fapte, cred ca trebuie sa actionam, nu doar sa vorbim. De aceea mi-am dat demisia, asa cum am promis. Ar trebui ca si dna presedinte Alina Gorghiu sa-si dea demisia pentru ca dansa a spus ca daca nu facem guvern, si nu vom face, atunci demisioneaza. Este momentul sa-si respecte cuvantul in fata membrilor PNL si a cetatenilor. Oamenii asteapta fapte, nu mai vor vorbe. Aseara i-am trimis un sms d-lui Nicolae Robu, in care i-am comunicat decizia mea, iar acum ma indrept spre partid (n.r. sediul PNL Timis) pentru a-mi depune oficial demisia„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Claudiu Buciu.

Claudiu Buciu a candidat pe locul 2 pe lista PNL Timis pentru un fotoliu de senator.
El a fost numit in functia de presedinte al PNL Lugoj inca de la inceputul campaniei electorale, dupa ce a fost convins sa intre in PNL de catre Nicolae Robu, in urma rezultatului foarte bun obtinut in alegerile locale, el situandu-se, ca independent, pe locul al doilea, dupa actualul primar PSD Francisc Boldea, obtinand un scor cu mult mai mare decat cel al candidatului PNL Ioan Ambrus.

CITESTE SI: Nicolae Robu isi cere singur DEMISIA, dupa alegerile parlamentare! Rezultatele sunt DEZASTRUOASE! 

Sursa foto: Cetateanul

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor