Noutati :

Prichindeii de la Montessori Schule Timisoara la ‘Scoala Planetelor’!

31 octombrie, 2016 - 12:29 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Piticii care invata la Montessori Timisoara participa la tot felul de activitati speciale care ii ajuta sa se dezvolte cu adevarat armonios. Zilele trecute au avut evenimentul Scoala Planetelor, in cadrul caruia au ‘explorat’ Universul si au aflat lucruri uimitoare despre sistemul nostru solar.

In pedagogia Montessori, se poate afirma ca aria curriculara „Educatia Cosmica” este cadrul general pentru studierea tuturor celorlalte discipline din ariile curriculare Montessori. Este ideea centrala in jurul careia se dezvolta si in care sunt incluse toate domeniile de cunoastere, include notiuni din istorie, geografie, botanica, zoologie, chimie, fizica, astronomie, geologie, antropologie, muzica, arte plastice, educatie civica„, spune Daniel Scornea, Director Marketing la Montessori Haus Timisoara.

montessori-1
Curriculum-ul de „Educatie cosmica” se axeaza pe studierea a doua componente, si anume, evolutia naturii si evolutia omului si a naturii, astfel copilul primeste o privire de ansamblu asupra universului, ca o unitate dinamica in care totul se afla in interdependenta.

montessori-3

Prin educatia cosmica, Maria Montessori dorea sa transmita copiilor o viziune clara asupra intregului univers.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor