Preturile pe litoralul romanesc cresc cu 30%. Vezi cat te costa o noapte de cazare la mare!

Daca vreti sa mergeti la mare in Romania trebuie sa scoateti mai multi bani din buzunar. Cu 30 la suta. In spatele unor super-oferte se pot ascunde mobila veche, mizerie si gandaci.

Turistii care au fost deja la mare au dat peste toate acestea in camerele din hoteluri sau la particulari. Chiar si asa, tarifele cresc de vineri cu 30%.

Sa luam spre exemplu o casa din Eforie Sud. Camerele sunt mici, intunecoase si cu mobila veche, dar una singura costa 50 de lei pe noapte. De vineri, dati 80 de lei pentru ca proprietarii care va cazeaza la negru tin pasul cu preturile. La conditii nu s-au gandit vreodata. Mancarea se face in curte, iar dusul…tot acolo.

La o alta casa, bucataria si baia sunt inauntru, dar nu ar primi nici o stea, se plang turistii. Trecem de particulari si ajungem la hotelurile de 2 si 3 stele din Eforie Nord, Sud, Venus sau Jupiter. Aici turistii spun ca s-au intors in anii 70, pentru ca mobila, tamplaria si baile nu au mai fost schimbate de atunci.

In aceste conditii, vacantele nu mai seamana cu cele din poze. Ca sa nu aveti parte de surprize neplacute, trebuie sa stiti ca aveti dreptul sa cereti ca receptionera sau gazda particulara sa va arate intai camera in care urmeaza sa stati.

Cat costa cazarea la mare de la 1 iulie

Un loc intr-o camera dubla la un hotel de 5 stele din Mamaia va costa 600 de lei pe noapte. La patru stele, 450 de lei, iar la trei stele, de 350 de lei. Spre sudul litoralului veti gasi preturi cu cel putin 20% mai mici decat in Mamaia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. De dezvoltare a litoralului romanesc al Marii este de fapt un dezastru. Dar este, de asemenea, prezis de ani de zile deja.
    Politica de hoteluri si companii de hotel este, de asemenea, pasiv de ani de zile.
    Politica în Bucureşti joacă spectator pasiv.
    Ei au fost şi sunt îndeplinite – atâta timp cât guvernul este subvenţionarea magazinele lor, cu participarea a companiilor străine.
    În ciuda subvenţie substanţială pentru hotelul pare a fi de lucru mai.
    Personalul sunt mai bine, dar numai de către o mai bună pregătire, dar costă bani şi hotelurile sunt din nou uita la stat şi să aştepte.
    Oaspeţii au, de asemenea, să urmeze mai multe, mai multe persoane obţine un loc de muncă. Pentru economia de o importanţă enormă.
    Atâta timp cât eu pot obţine un hotel de servicii mai bune clienţilor în străinătate, la un preţ bun, I, du-te-dreapta în cazul în care există aceste servicii mai bune.
    Din păcate, acest lucru este la litoralul românesc al Mării nu este cazul!