Noutati :

Presedintele Traian Basescu a castigat un leu, dar si procesul cu omul de afaceri Dinu Patriciu

19 octombrie, 2011 - 04:51 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

sursa foto: www.ziare.comSeful statului Traian Basescu a castigat procesul cu omul de afaceri Dinu Patriciu. Aceasta dupa ce presedintele l-a dat in judecata pe omul de afaceri pentru publicarea unui film in care Basescu parea ca loveste un copil la un miting electoral din 2004.

Presedintele Traian Basescu il acuza pe Dinu Patriciu pentru declaratii defaimatoare. Asta dupa ce in noiembrie 2009, Patriciu il acuzase la randul sau pe seful statului ca ar fi lovit un copil in timpul unui miting electoral din campania prezidentiala din 2004. Decizia nu este definitiva, putand fi atacata in recurs.

A doua zi, Realitatea TV a prezentat chiar in timpul unei emisiuni in care invitat era Basescu filmuletul acuzator. La cateva ore distanta, seful statului a declarat ca filmuletul este fals si l-a acuzat pe Patriciu. „Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!”, spunea in lacrimi atunci Basescu, de la sediul sau de campanie.

A urmat o expertiza care a sustinut ca filmuletul fusese editat.Presedintele a cerut despagubiri de un leu omului de afaceri Dinu Patriciu.

SURSA FOTO: www.ziare.com

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor