Noutati :

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a fost amenintat cu moartea!

23 aprilie, 2012 - 01:16 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2


Situatia devine tot mai tensionata in randul partidelor politice inaintea alegerilor locale. Premierul Ungureanu a fost amenintat de un deputat USL cu moartea daca nu se va opri in orasul Barlad sa-i asculte pe localnici!

Apropierea campaniei electorale a incins puternic spiritele la Barlad. Deputatul PSD Adrian Solomon a depasit impunsaturile obisnuite intre adversarii politici, ajungand  direct la amenintari cu moartea. El i-a transmis public premierului Ungureanu ca, daca va avea „nesimtirea” sa treaca prin Barlad fara a se opri pe la Primarie pentru a afla „ce-i doare pe barladeni”, va avea soarta fostului premier italian, Aldo Moro, rapit si ucis de Brigazile rosii in 1978.

Citeste continuarea pe www.realitatea.net.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. intr-o tara civilizata Solomon asta nu ar mai fi deputat si nu ar mai avea ce sa caute in politica incepand din acest moment

  2. O tara civilizata nu ar fi avut un astfel de premier educat in Israel si a carui nevasta are afaceri cu OMV si vrea sa puna mana pe Smurd, sa ne duca ei cu salvarea la morga. Mai informeaza-te omule!! Dincolo de mutra asta de gentleman, se ascunde un tip care-si baga picioarele in poporul asta nenorocit si slujeste interesele stapanilor sai straini de interesele poporului acesta.