Noutati :

Prea ocupat cu serviciul, Carpaci n-are timp sa treaca pe la Politie sau pe la Primaria Timisoara sa dea explicatii pentru niste lucrari la o vila de pe Loga

18 august, 2014 - 04:39 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Si-a pus termopane si a schimbat linistit poarta vilei din centrul Timisoarei, in care locuieste, chiar daca aceasta este o cladire istorica pentru care este nevoie de o multime de autorizatii pentru a face vreo modificare. Proprietarul este nimeni altul decat un reprezentant de seama al clanului Carpaci.

Covaci Carpaci, proprietar al imobilului de pe CD Loga la nr. 8 a inlocuit poarta de acces in curte, iar la demisol a montat geamuri termopan, spune viceprimarul Timisoarei Traian Stoia.

Mai mult, Politia Locala, care a facut verificari in zona, i-a pus in vedere proprietarului sa vina sa arate daca are autorizatii pentru lucrarile facute la imobil, insa Carpaci a ignorat invitatia. Viceprimarul Traian Stoia crede ca stapanul cladirii are un program prea incarcat la serviciu si de aceea n-a putut ajunge.

Avem pe C D Loga nr 8 o schimbare a portii de acces in curte si, de asemenea, la demisol s-au montat geamuri din PVC si termopan. Beneficiar e dl Carpaci Covaci care, bineinteles, era plecat probabil la serviciu. I-a fost lansata o invitatie scrisa pentru prezentarea la Directia Politiei locale cu acte doveditoare pentru lucrarile efectuate. Bineinteles ca, el fiind ocupat cu serviciul pe care il are, nu s-a putut prezenta si asa ca se vor lua masurile legale„, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Pentru ca n-a luat in seama somatiile, Covaci Carpaci e bun de plata, pentru ca de acum inainte vor curge amenzile.

Traian Stoia spune ca in mai multe cazuri, proprietarii, fie si sanctionati de mai multe ori, n-au luat in seama masurile impuse de Primaria Timisoara.

S-au gasit in permanenta si repetate cu obstinatie aceleasi incalcari ale legislatiei in zona de protectie a monumentelor istorice. Am facut o reluare a unor constatari mai vechi si am gasit ca in mai multe locuri si dupa amenda, nu s-a avansat asa cum trebuia si nu s-au pus in regula cele constatate si cele care au cauzat amenzile„, a declarat viceprimarul.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Tiganii si serviciul….nici de gluma, dl Stoia.
    Ar trebui sa mergeti peste ei, sa ii luati pe sus si sa ii aruncati la groapa de gunoi, acolo unde le este locul acestor janghine