Noutati :

Pleci in strainatate? Care este aplicatia fara de care nu este recomandat sa iesi din tara!

8 decembrie, 2014 - 10:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

O aplicatie pentru smartphone te poate scoate din aproape orice incurcatura cand esti in strainatate. La cateva luni dupa ce i-au achizitionat pe cei de la World Lens, cei de la Google au decis sa introduca functiile aplicatiei cu acelasi nume in Google Translate.

Era vorba de o aplicatie de realitatea augmentativa, complet offline, care integra posibilitatea de a va traduce in timp real cuvintele din fata voastra dintr-o limba straina in alta. Aplicatia era gratuita, dar modulele pentru fiecare limba in parte costau 6 euro. Din fericire, cei de la Google au achizitionat echipa de dezvoltare din spatele Word Lens, iar respectiva aplicatie a devenit subit gratuita.

La final, era doar o chestiune de timp pana cand vedeam exact aceeasi tehnologie de traducere mot-a-mot in timp real introdusa in Google Translate. Daca ar fi sa-i credem pe cei de la Android Police, inevitabilul se va intampla odata cu urmatorul update pentru Google Translate. Word Lens era capabila de a traduce din aproximativ 10 limbi straine doar in engleza si nu stim momentan daca cei de la Google vor diversifica portofoliul de limbi straine suportate pentru a include si romana.

Citeste mai mult! 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor