Noutati :

Perchezitii in Timis, la mai multe persoane suspecte ca au obligat tinere sa se prostitueze

26 martie, 2014 - 10:54 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Descinderi in mai multe judete, printre care si Timis, la locuintele unor persoane suspectate ca in ultimii 4 ani au racolat 10 tinere pe care le-au obligat sa se prostitueze in apartamente inchiriate.

Ar fi facut pe spatele lor o avere: 50.000 de euro. Potrivit politistilor, mascatii au facut miercuri 6 perchezitii, dintre care 3 in Timisoara, in dosarul privind activitatea unui grup infractional specializat in proxenetism si infractiuni de natura judiciara.

Potrivit anchetatorilor, in perioada 2011-2014, mai multi suspecti s-au constituit intr-o grupare infractionala organizata avand ca scop determinarea, inlesnirea si obtinerea de foloase de pe urma practicarii prostitutiei de catre zece tinere, sase fiind identificate pana in prezent.

Membrii gruparii postau anunturi de oferire de servicii sexuale in ziarele locale, in scopul racolarii unui numar cat mai mare de clienti. Fetele se intalneau cu clientii in apartamente inchiriate de catre membrii gruparii, iar toti banii obtinuti din aceasta activitate au fost insusiti de catre proxeneti.

Mai multi membri ai retelei au fost ridicati si dusi la audieri, urmand ca anchetatorii sa dispuna masuri preventive in cazul acestora.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor