Noutati :

Pelerinaj de Florii la Timisoara. Sute de oameni, in procesiune spre Catedrala Mitropolitana. FOTO!

12 aprilie, 2014 - 08:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
3

TIMISOARA. Sute de timisoreni au participat anul acesta la Pelerinajul de Florii organizat sambata in capitala Banatului. Credinciosii au purtat cu ei icoane, flori si ramuri de salcie, mergand in procesiune spre Catedrala Mitropolitana, unde au participat la slujba.

Astfel de pelerinaje au avut loc in toate orasele mari ale tarii. La Timisoara, preotii si credinciosii au plecat din 3 zone: din fata bisericii parohiei Timisoara Iosefin, pe Bulevardul 16 Decembrie, apoi pe Podul Traian pana la Catedrala; din fata bisericii parohiei Timisoara Elisabetin, pe strada Protopop Dr. George Dragomir, pe Bulevardul Mihai Viteazu pana la Catedrala; precum si de la Muzeul Banatului pe strada 20 Decembrie 1989, apoi pe Bulevardul C.D. Loga pana la Catedrala Mitropolitana. La destinatie au fost intampinati de Paisie Lugojanul si de preotii catedralei, care au oficiat Vecernia cu Litie.

Foto: Virgil Simonescu

 

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. gloata de tarani, condusa de mafioti

  2. Interesant baiatul care plimba crucea intr-o mana iar in cealalta mana telefonul mobil.In dreapta lui se afla jandarmul cu bastonul.

  3. pot sa calce linistiti pe scarile catedralei…au fost schimbate
    ,,pacat de sangele varsat !”tot mai putin in memoriam