Noutati :

Pasapoarte se fac si la Deta. S-a deschis un nou birou pentru documente de calatorie. Primul „client” a fost o fetita

16 aprilie, 2013 - 11:20 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

DETA. Locuitorii din Deta si din imprejurimi nu mai trebuie sa bata drumul pana la Timisoara ca sa obtina un pasaport. Chiar in sediul primariei s-a deschis marti, 16 aprilie 2013, un  birou al Serviciului de Pasapoarte Timis.

Acesta se gaseste la parterul primariei si este deschis din 4 in 4 saptamani in ziua de marti, intre orele 10.00 si 15.00. Biroul va prelua actele necesare emiterii pasapoartelor si va elibera apoi documentele de calatorie atat la sediul din Timisoara, cat si la cel din Deta, in functia de dorinta solicitantului. Vezi mai jos intreg programul!

La deschiderea oficiala a biroului de la Deta au participat prefectul de Timis, Eugen Dogaru si seful Serviciului Pasapoarte Timis, Ionel Cojocaru alaturi de reprezentantii autoritatilor locale.

Deschiderea acestui birou face parte din strategia noastra de apropiere de cetatean. Vrem sa oferim un acces cat mai rapid si comod la obtinerea unui pasaport pentru toti locuitorii din judet”, a declarat seful Serviciului pasapoarte Ionel Cojocaru.

Este important ca toti locuitorii din Deta dar si cei din localitatile invecinate sa afle ca au la dispozitie acest serviciu si nu mai sunt nevoiti sa faca drumuri la Timisoara. Prin acest demers venim mai aproape de cetateni si in acelasi timp descongestionam biroul de la Timisoara”, a spus prefectul de Timis Eugen Dogaru.

Deschiderea acestui birou este importanta deoarece, interesul nostru, ca administratie locala este sa sprijinim toate initiativele care servesc cetatenii. Acum, locuitorii din Deta care au nevoie de pasaport nu vor mai pierde timp si bani cu un drum pana la Timisoare, au acest serviciu, chiar aici in orasul nostru. Noi am pus la dispozitie spatiul pentru acest birou si ne ocupa de o parte din cheltuieli dar efortul este al celor de la Serviciul de Pasapoarte si vreau sa le multumesc pentru ca s-au gandit si la orasul nostru”, a precizat Petru Roman, primarul orasului Deta.

Primul client al noului birou a fost o fetita de 8 ani insotita de parinti care a depus actele pentru obtinerea unui pasaport chiar in primele minute dupa deschidere.

Programul biroului de pasapoarte

16 aprilie
14 mai
11 iunie
9 iulie
6 august
3 septembrie
1 octombrie
29 octombrie
26 noiembrie
24 decembrieInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...