Noutati :

Optiunile ascunse ale Facebook: metoda prin care puteti sa va stergeti istoricul

3 martie, 2014 - 09:46 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

De fiecare data cand efectuati o cautare pe Facebook, informatiile despre activitatea voastra sunt inregistrate si pastrate, insa acestea ar trebui sa fie curatate periodic, pentru a va proteja viata privata.

Practic, Facebook inregistreaza informatiile de cautare in Activity Log, iar pentru a le sterge, trebuie sa va logati in cont, sa fati click pe icon-ul din dreapta sus, pe Activity Log. De aici mergeti mai departe in „More” si apoi apasati pe „Search”.

In acest fel veti ajunge in arhiva de cautari de pe Facebook. Aici aveti posibilitatea de a sterge intregul istoric sau doar lucrurile ce nu doriti sa mai apara pe pagina personala.

Sursa: ro.stiri.yahoo.com

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor