Noutati :

Oferte tentante de la Toyota! Clientii au fel de fel de avantaje pentru masinile achizitionate

14 august, 2012 - 12:57 PM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
0

TIMISOARA. Toyota vine in sprijinul clientilor si ofera acestora mai multe avantaje pentru masinile pe care si le achizitioneaza. Este vorba de doua modele: Toyota Yaris si Toyota Auris.

Pentru Toyota Yaris oferta este cat se poate de tentanta: zero TVA si zero griji pentru cinci ani. Pe langa pretul de achizitie foarte competitiv in clasa, prin acordarea unui discount echivalent cu valoarea TVA-ului, clientul primeste gratuit pachetul de intretineri periodice, in limita a 100.000 de km si in valoare de 1.100 de Euro, TVA inclus.

Oferta este valabilă pentru Yaris 1.0 Terra 69 CP și Yaris 1.33 Terra 99 CP, cu o echipare standard generoasa: A/C  manual, airbaguri frontale si laterale, ABS + EBD + BA, geamuri electrice fata, oglinzi electrice, radio CD cu MP3 si comenzi pe volan, computer de bord.

Toate modelele Toyota beneficiaza de 5 ani garantie.

Cea de-a noua oferta, numita Oferta de Aur este valabila in cazul masinilor Toyota Auris. Asadar, oferta este tentanta: 5 ani intretinere gratuita, avantaj client pana la 3.000 de euro si cinci ani garantie.

Programul de intretinere gratuita este valabil 5 ani sau 150 000 km, primul termen atins. Intretinerea gratuita acopera manopera si piesele aferente reviziilor periodice, conform brosurii de service si garantie.

(P)

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor