Noutati :

Ocuparea posturilor de specialisti in institutii, verificata de Prefectura Timis. Guvernul da drumul la angajari

19 aprilie, 2011 - 01:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Guvernul a emis, astazi, un ordin, prin care Prefecturile din tara vor trebui sa supravegheze atent modul in care se vor ocupa posturile unice din institutii. Guvernul da liber la aceste angajari.

Dupa ce toate posturile din administratie au fost blocate de Guvernul Romaniai din cauza crizei economice, acum, Executivul vine cu noi propuneri, anume deblocarea posturilor unice din institutii, adica cele de specialisti.

Prefecturile, reprezentantele Guvernului in teritoriu, sunt cele care vor verifica atent modul in care aceste angajari au loc.

„Vom centra si vom verifica fiecare solicitare in parte deoarece prefecturile trebuie sa suprevegheze aceasta activitate. Si la Prefectura avem cateva posturi unice neocupate si pe care vom fi nevoiti sa angajam, insa de acest lucru se va ocupa prefectul Mircea Bacala”, a declarat Zoltan Marossy, subprefect al judetului Timis.

Deocamdata, pe adresa Prerfecturii Timis au si aparut atat solicitari verbale, cat si scrise de angajare de personal pe posturile unice din institutii.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor