Noutati :

Oana Mizil recunoaste ca vrea un copil cu Marian Vanghelie: „Mi-as dori sa fiu insarcinata“

10 aprilie, 2012 - 07:29 PM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0


Oana Mizil recunoaste povestea de dragoste dintre ea si Vanghelie. „Scanteia dintre noi a pornit in iunie anul trecut. Marian este un pic gelos. Nu locuim impreuna”

Povestea de dragoste dintre Oana Niculescu Mizil si Marian Vanghelie continua, iar fericirea celor doi este evidenta.

Marian este barbat si un barbat, cand isi iubeste femeia, este un pic gelos. Sunt fericita si implinita. Scanteia dintre noi a pornit in iunie anul trecut. S-a intamplat ceva la mine in casatorie, n-a mai mers, cu el am ramas prieteni foarte buni„, a explicat Oana Mizil la „Happy Hour”, potrivit www.cancan.ro.

Relatia celor doi nu are nici macar un an, dar Oana spera ca va urma cursul firesc.

Nu sunt insarcinata, mi-as dori, dar vrem sa o luam crestineste. Urmeaza nunta, apoi copilul, trebuie sa vina la mine sa ma ceara, deocamdata nu a fost decat din priviri. Nu locuim impreuna, eu locuiesc cu mama mea, el mai vine la mine. De Sfantul Valentin, mi-a trimis un cos cu 200 de trandafiri, mi-a batut inima. De Revelion mi-a spus prima oara ca ma iubeste„, a explicat ea.

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/detalii-despre-iubirea-dintre-oana-mizil-si-marian-vanghelie-scanteia-dintre-noi-a-pornit-in-iunie-anul-trecut-marian-este-un-pic-gelos-nu-locuim-impreuna-215622.html

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor