Noutati :

O noua misiune economica organizata de CCIA Timis. Unde sunt invitati oamenii de afaceri?

31 decembrie, 2016 - 10:44 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti – Biroul Economic si Comercial invita firmele timisene sa participe, in calitate de vizitator, la Targul International de pasari si animale „Zootechnia”, care se desfasoara in perioada 2 – 5 februarie 2017, in Salonic, Grecia.

Targul international ZOOTECHNIA, aflat la cea de-a 10 a editie, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani si sud-estul Europei si este gazduit de Centrul International HELEXPO din Salonic.

Printre expozanti se numara: producatori de masini si echipamente pentru zootehnie – acvacultura, produse farmaceutice, materii prime pentru animale, animale vii (bovine, porcine, caprine, ovine, pasari de curte etc.), masini de ambalare, accesorii si consumabile, agentii & servicii.

Este important de stiut ca, in cadrul programului „Hosted Buyer Program”, sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiaza de diferite facilitati, precum gratuitate pentru cazare (2 nopti in hotel de 4 sau 5 stele), dar si transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Cu toate acestea, Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie.

Termenul de inscriere este data de 6 ianuarie 2017.

 

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor