Noutati :

O legenda s-a stins din viata! A murit un mare sportiv roman

11 ianuarie, 2014 - 02:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Maestru emerit al sportului, triplu campion national si international de mare valoare, sportivul s-a stins din viata la 68 de ani. I-au sarit in ajutor multi dintre fostii colegi dar si sportivi din generatia tanara. Nu l-au putut salva ….

Iancu Bacioiu, fost international de rugby si triplu campion naţional cu echipa Farul Constanta, a incetat din viata, in noaptea de vineri spre sambata, la varsta de 68 de ani, scrie cancan.ro

„A decedat din cauza unui ulcer perforat. Pierduse mult sange si chiar daca venisera cu o zi inainte multi jucatori de la Farul, Cleopatra, Tomitanii si alte cluburi pentru a dona sange, nu s-a mai putut face nimic„, a declarat Florin Bacioiu, fiul fostului rugbist.

Iancu Bacioiu, maestru emerit al sportului, a fost campion national cu echipa de rugby Farul Constanta in anii 1975, 1976 si 1978, iar in anii 1975 si 1977 a castigat Campionatul European FIRA cu reprezentativa de rugby a Romaniei.

A evoluat in prima reprezentativa aproape un deceniu pe postul de pilier, fiind prezent si la cea mai categorica victorie din istoria „Stejarilor”, scor 100-0 cu Bulgaria, la 21 septembrie 1976

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor