Noutati :

Nu stii cum sa scapi de mirosurile neplacute din frigider? Iata cateva solutii simple si ieftine!

20 decembrie, 2014 - 04:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: UTILE
0

Uneori mancaruri foarte gustoase lasa in frigider un miros prea patrunzator. Si cum ne aflam in perioada Sarbatorilor de iarna, cand tentatiile culinare de genul carnatilor, piftiei sau a fripturii impanate cu usturoi sigur isi vor gasi locul pe rafturile frigiderului, este bine sa stii care sunt cele mai simple si ieftine solutii pentru indepartarea aromelor prea persistente.

Frigiderele „no frost” au de obicei un sistem prin care se aerisesc singure. Dar alte tipuri de frigider – si nu sunt putine – prind usor mirosuri neplacute, mai ales daca alimentele stau in interior neacoperite sau neinchise etans, scrie realitatea.net.

Cateva pungi de ceai folosite si asezate intr-o farufurioara absorb perfect mirosurile neplacute din frigider. Dar, atentie: in trei-patru zile se incarca si trebuie inlocuite cu altele proaspete.

Cine nu bea ceai poate pune in farfurioara, cu acelasi succes, cateva bucatele de carbune uscat. Carbunele uscat absoarbe mirosurile nu numai din frigider, dar si din automobil sau din incaperi.

O farfurioara cu lapte sau cateva dopuri de pluta ajuta si ele la eliminarea mirosurilorprea persistente din frigider.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor