Noutati :

NOU! A aparut iPhone 4 cu Android. Vezi cine l-a inventat si ce stie sa faca!

4 august, 2011 - 08:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
1

Chinezii au dat lovitura, dupa ce au produs o copie fidela de iPhone 4, care functioneaza cu sistemul de operare Android de la Google. Chinezii au lansat astfel chinezaria suprema.

In China, locul unde se fabrica 99,9999999% dintre dispozitivele electronice din aceasta lume, exista o companie care se numeste GooAple si care a lansat telefonul. Smartphone-ul este o copie atat de fidela a iPhone-ului, incat un utilizator neavizat poate fi pacalit imediat. Sistemul de operare este Android si este simulat mediul iOS, adica sistemul de operare al Apple.

Telefonul se numeste GooApple 3G, are un ecran capacitiv de 3,5 inch, conectivitate 3G si WCDMA, Wi-Fi, GPS, camera foto de cinci megapixeli. Procesorul nu da pe spate, dar ce mai conteaza cand arata ca un iPhone 4? Are un procesor asemanator cu Qualcomm, pe la 600 Mhz. Grosimea telefonului este fix aceeasi cu a iPhone-ului 4, de 9,3 mm.

Telefonul are si mufa USB si merge cu Android 2.2 Fro Yo. Acesta suporta doar SIM-uri de marim mare, spre deosebire de iPhone. GooApple costa in jur de 262 dolari, daca stii de unde sa-l cumperi.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. oare cum