Noutati :

O noapte ca in vestul salbatic cu Puya la Pantheon Club din Timisoara

2 aprilie, 2011 - 08:03 AM
Autor: Alina Degau      
Categorie: CLUBURI
0

„Pentru cei ce sunt cu adevarat romani” s-a pregatit o noapte imbibata in hip-hop si alcool. Puya a venit in Timisoara sa se distreze “ca in vestul salbatic”.
Melodiile din perioada in care Puya canta in trupa La Familia, alaturi de Sisu, au fost cele mai apreciate de public. Nu au lipsit insa nici ultimele piese cu care artisul s-a lansat pe piata muzicala romaneasca, care au provocat lumea la dans si distractie.

Pantofii cu tocuri inalte nu le-au impiedicat pe fanele lui Puya sa danseze pe muzica hip-hop, formandu-se o mare de femei in fata scenei. In cinstea alcoolului, Puya a impartit o sticla de bourbon  printre oameni, cantand celebrele versuri: “Zi de zi ca sa fim beton, facem posta o sticla de bourbon”.  Lumea in delir a ascultat cu zambete pe buze dedicatiile lui Puya pentru Monica Columbeanu sau pentru femeile care merg sa lucreze in alte tari. “Undeva in Balcani”, “Ce bine e sa fii peste” sau “Sus pe bar” au fost cateva dintre hit-urile cu care Puya s-a prezentat in Pantheon Club.

Seara a continuat cu coveruri cantate de artist dar si cu mult alcool care “trebuie consumat in cantitati mari” dupa spusele vedetei. Petrecerea a continuat si dupa concert, pana spre dimineata.
Foto: Dariana Dragos

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor