Noutati :

Muncitori in agricultura si zootehnie sunt cautati in Danemarca. Vezi ce salarii poti castiga!

21 august, 2011 - 09:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Danemarca are nevoie de lucratori in mai multe sectoare ale economiei. Accentul care pe agricultura.  Salariile se dubleaza pe masura ce trec lunile, iar veniturile realizate  sunt substantiale.

Persoanele dispuse sa faca o schimbare in viata lor si sa ia totul de la capat, pot pleca la mu nca in Danemarca. Peninsula din nordul continentului si-a deschis portile pentru romanii harnici si cinstiti.

Sunt bine primiti medicii veterinari, dar si cei care se pricep la agricultura sau zootehnie. Pentru inceput trebuie sa stiti limba engleza ca sa puteti discuta cu cei pentru care veti lucra.

Cei care pleaca din tara nu vor lucra de la inceput pe salarii uriase. Cei mai multi primesc la initial aproximativ 1.000 de euro, dar cu ore suplimentare si cu vechimea acumulata, reusesc sa isi creasca venitul de la o luna la alta. In timp, leafa li se va dubla.

In conditii asemanatoare pot pleca si alti tineri dispusi sa lucreze, de pilda, intr-o ferma de porci din Danermaca. Pe rand vor ajuta la hranirea animalelor, la curatarea grajdurilor, nasterea purcelusilor sau inseminarea scroafelor.

Cei care stiu engleza la nivel mediu se pot inscrie pana pe 30 august la Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, unde angajatorii din Danemarca au depus oferta de locuri de munca pentru cauta sa angajeze romani.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor