Noutati :

Moda si stil in rochii de mireasa la Zambara, cu Otilia Pana

22 aprilie, 2011 - 10:08 AM
Autor: Alina Degau      
Categorie: CLUBURI
2

TIMISOARA. Creatii vestimentare unicat, de la schita la proiect. Cu asta se lauda timisoareanca Deana Ivanoiu, designerul care si-a prezentat colectia de primavara-vara 2011, in Joia Mare, la Centrul de Pregatire pentru Tineret  Zambara.

Rochiile de mireasa au fost vedetele fashion show-ului la care nu  s-a inghesuit prea multa lume. Seara s-a vrut a fi una speciala avand in vedere ca obiectele vestimentare impodobeau frumos trupurile fetelor pe catwalk. Fotomodelul de la Next Top Models, Otilia Pana a deschis prezentarile de rochii de mireasa, tinand capul de afis al evenimentului.
Rochiile de mireasa au fost parca scoase din povestile copilariei. Rochii de printese cu broderii si cristale pretioase, culori de la albul imaculat pana la ivoriu sau crem, aplicatii de cristale rosii si multa dantela, au fost mandria designerului Deana Ivanoiu.

Deana Ivanoiu: Cele mai in voga culori sunt cele pastelate

“Se poarta culorile, pastelurile, pentru ca ofera mai multa feminitate, dau o stare de bine si de veselie, acum in sezonul cald. Este o colectie pozitiva”, spune emotionata de colectia sa, Deana Ivanoiu. Preturile difera in functie de complexitatea rochiilor, de materialele folosite si de…metrii de material utilizati. Cele mai multe rochii create de Deana pornesc de la 750 lei si pot ajunge si la 1500 lei pentru o rochie de mireasa.
Seara din Zambara s-a incheiat cu muzica buna si o atmosfera intima si placuta datorata numarului mic de persoane.

Foto: Dariana Dragos

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Eheee si uite cum Zambara nu mai e ce a fost…..

  2. Pai e centru de pregatire pentru tineret. Sau asa ceva 🙂