Noutati :

Mitropolitul Banatului, Nicolae Corneanu, a ajuns, din nou, la spital! Cum se simte mitropolitul si ce probleme de sanatate are?

13 septembrie, 2014 - 01:02 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SOCIAL
1

Mitropolitul Banatului a  ajuns, in cursul diminetii de sambata, la Insitutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara. Mitropolitul, in varsa de 90, s-a simtit rau, dar era constient in momentul in care a fost transportat la spital.

„Pot sa va confirm ca Inalt Prea Sfintia Sa este internat, in momentul de fata, la Institutul de Boli Cardiovasculare. Am fost de fata cand a fost transportat la spital. Era constient, tensiunea era buna, glicemia nu ridica probleme foarte ingrijoratoare … despre  diagnostic si evolutia starii de sanatate nu pot sa dau detalii, pentru ca nu sunt de specialitate. Pot doar sa confirm ca a fost dus la spital” a declarat Ionel Popescu, vicar eparhial.

Mitropolitul Nicolae Corneanu a mai fost internat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timisoara, in luna iulie, pe fondul unor mai vechi probleme de sanatate, legate in principal de inima si de diabetul de care sufera. Starea sa de sanatate este una delicata, tinand cont si de varsta inaintata a inaltului prelat.

Citeste si: Mitropolitul Banatului, IPS Nicolae se afla internat in spital, la Timisoara. Ce a patit inaltul prelat?

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. se pare că rugăciunile nu-s mai tari ca bisturiul. Cel puțin, nu-n cazul lui! Oricum, cu rugăciuni nu s-a vindecat nimeni de apendicită.