Noutati :

Ministrul Muncii, la Timisoara, despre alocatii: Anul viitor nu se poate face o marire a alocatiilor pentru copii

24 octombrie, 2013 - 03:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

TIMISOARA. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, joi, la Timisoara ca in anul 2014 nu vor putea fi marite alocatiile pentru copii, insa ministerul cauta solutii pentru cei sarmani, una dintre variante fiind majorarea burselor sociale.

Anul viitor nu se poate face o marire generala a tuturor alocatiilor pentru copii. Am explicat de fiecare data, Curtea Constitutionala a luat o decizie, ca nu se pot face diferentieri pe nivelul de alocatie data copiilor. Pentru a ajuta familiile cu copii multi si saraci am marit alocatia de sprijin a familiilor cu 30% si nivelul de eligibilitate a crescut de la 320 la 530 lei. 550.000 de copii vor bebneficia de acest sprijin suplimentar”, a declarat Mariana Campeanu.

Ministrul Muncii a mai spus ca a discutat si cu ministrul Educatiei, Remus Pricopie, pentru a fi majorate bursele copiilor sarmani.

Incercam sa ne gandim si la alte forme de a ajuta efectiv copiii saraci, am discutat si cu ministrul Educatiei sa marim unele burse sociale pentru copii saraci”, a mai spus Campeanu.

Ministrul Muncii a mai precizat ca o decizie clara in acest sens va fi luata atunci cand se va discuta proiectul de buget pentru anul 2014.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor