Noutati :

Medicii legisti din Muntenegru vin in Romania pentru a asista la identificarea victimelor accidentului de autocar

25 iunie, 2013 - 09:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Ministrul Apararii, Mircea Dusa,  a anuntat ca a aprobat venirea in Romania a medicilor legisti muntenegreni implicati in identificarea victimelor cumplitului accident de autocar in care si-au pierdut viata 18 cetateni romani.


„Ce a aparut in plus este ca am aprobat sa urce in avion doi medici legisti din Muntenegru, care vor continua procedurile legate de identificare celor decedati si intocmirea actelor aici la Bucuresti „, a spus Mircea Dusa, la Baza 90 dupa aterizarea primei aeronave militare care a preluat ranitii din Muntenegru, conform realitatea.net

Ministrul Apararii i-a felicitat totodata pe pilotii implicati in aceasta misiune.

Intrebat daca toate victimele au fost identificate, intrucat au fost facute declaratii contrdictorii in acest sens, secretarul de stat Raed Arafat a precizat ca, la un moment dat, doi dintre ranitii in coma nu erau identificati, neputand fi stabilita, prin excludere, nici identitatea celor decedati.

„Dupa ce au fost identificati cei doi raniti in coma, i-am identificat prin excludere pe decedati. Acum trebuie sa fie identificat fiecare corp pe nume, si acest lucru poate fi facut in prezenta rudelor. Iar pentru acest lucru am cerut aprobarea autoritatilor din Muntenegru sa se continue investigatiile la Bucuresti”, a explicat Arafat, precizand ca autoritatile muntenegrene au aprobat repatrierea trupurilor cu conditia ca identificarea sa fie continuata in prezenta a doi medici legisti din aceasta tara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...