Noutati :

Matiz rasturnat cu rotile in sus dupa impactul cu un Opel. Accident cu 2 raniti la intrarea in Timisoara dinspre Lugoj

5 septembrie, 2013 - 04:39 PM
Autor: Milena Cernescu      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. ‘A mers sute de metri pe contrasens‘, este declaratia uluitoare a mai multor martori la un accident greu de inteles petrecut la intrarea in Timisoara dinspre Ghiroda. Soferul unui Matiz care venea spre oras, pe sensul opus de mers, a izbit frontal un Opel.

In urma impactului deosebit de violent, Matizul a zburat zeci de metri prin aer, s-a rostogolit si s-a oprit cu rotile in sus pe marginea soselei.

Cativa conducatori auto care treceau prin zona povestesc inspaimantati cum soferul Matizului a rulat cateva sute de metri pe contrasens, facand din cand in cand slalom pe carosabil. IIn cele din urma, inevitabilul s-a produs. S-a izbit de un Opel al carui conducator mergea regulamentar.

In urma ciocnirii, soferul care a provocat accidentul a fost grav ranit si preluat de o ambulanta care l-a transportat la spital. Celalalt conducator auto a suferit doar rani usoare.

Nu aveam cum sa evit impactul, venea pur si simplu pe contrasens fara sa schiteze vreo manevra de evitare, a declarat soferul din Opel.
Politistii au inceput cercetarile pentru a vedea cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor