Noutati :

Martisor cu bucluc pentru hoti, de 1 martie! Politia din Timis le-a facut cadou un dosar penal

2 martie, 2013 - 12:22 PM
Autor: Radu Trifan      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Au crezut ca politistii sunt prea ocupati cu impartitul martisoarelor, dar s-au inselat! Politia a fost la fel de vigilenta ca in oricare zi si a reusit sa prinda doi tineri care vroiau sa faca un ban din fier vechi furat. S. Georgian, de 19 ani, si P.D., de 15 ani, ambii din Timisoara, au fost depistati pe strada Telegrafului, in timp ce transportau cu un carucior mai multe tevi metalice a caror provenienta nu a putut fi dovedita.

In urma verificarilor efectuate de politisti, s-a constatat ca bunurile erau sustrase din incinta unei foste fabrici de pe strada M. Kogalniceanu si era destinata valorificarii intr-un centru de colectare a fierului vechi. Acum, tinerii sunt cercetati penal pentru furt calificat.

Tot de 1 martie, in partea de est a judetului, la Faget, Politia rurala din localitate a identificat un autoturism furat, abandonat pe santierul autostrazii Lugoj – Traian-Vuia. La o verificare mai amanuntita, s-a descoperit ca autoturismul a fost furat in urma cu o saptamana dintr-o comuna din judetul Valcea. In acest caz, politistii au transmis dosarul penal pentru furt calificat catre colegii lor din Valcea.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor