Noutati :

Limuzina gata sfintita a Bisericii Ortodoxe Romane nu isi gaseste cumparatori!

26 aprilie, 2013 - 05:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Limuzina scoasa la vanzare de Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei nu a atras niciun cumparator. Vineri a avut loc prima licitatie, iar pretul de prornire a fost de 50.000 de euro.

La licitatia organizata de arhiepiscopia Buzaului si Vrancei pentru vanzarea masinii de lux nu a venit nimeni. Asta desi anuntul a fost intens promovat si pe internet.

„Autoturismul Mercedes Clasa S are un pret de pornire de 50 de mii de euro si este dotata cu toate conditiile, are mai putin de 40.000 de kilometri parcursi”, sustine preotul Adrian Ionescu, purtator de cuvant Arhiepiscopia Buzaului și Vrancei.

Masina de lux a ajuns in proprietatea Bisericii dupa ce a fost cumparata de arhiepiscopul Epifanie Norocel cu peste 100 de mii de euro. Credinciosii n-au inteles niciodata de ce ii trebuia Arhiepiscopiei o masina atat de scumpa.

Arhiepiscopia va organiza o alta licitatie dupa Sarbatorile Pascale, unde spera sa aiba mai mult noroc. Cu banii din vanzarea masinii, mai marii Bisericii vor sa infiinteze un azil de barani in cadrul manastirii Ratesti.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor