Noutati :

La Universitatea Politehnica Timisoara, profesorii au fost evaluati de studenti. Ce se intampla in continuare

13 decembrie, 2017 - 02:37 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Evaluarea cadrelor didactice si a programelor de studii din Universitatea Politehnica Timisoara de catre studenti, derulata in perioada 20 noiembrie – 8 decembrie 2017, s-a incheiat.

Platforma online pe care a fost derulata aceasta a fost creata in intregime de un colectiv din cadrul UPT, cu consultarea studentilor. In perioada de evaluare din acest semestru s-au primit peste 9.000 de raspunsuri, prin care au fost evaluate 413 cadre didactice (275 de titulari de curs si 138 pentru aplicatii). In total au fost evaluate 377 de discipline.

Mentionam faptul ca, in Universitatea Politehnica Timisoara, fiecare cadru didactic este evaluat de catre studenti cel putin o data in fiecare an universitar.

In perioada urmatoare, la nivelul departamentelor, se vor analiza rezultatele pentru fiecare disciplina, actiunea urmand sa fie finalizata pana la inceputul celui de-al doilea semestru.

Imbunatatirea procesului didactic, care reprezinta o preocupare permanenta a conducerii Universitatii Politehnica Timisoara este si scopul principal al acestei activitati.

Etapa a doua a procesului de evaluare aferent anului academic 2017 – 2018 se va derula in decursul celui de-al II-lea semestru.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor