Noutati :

La Bekescsaba, in Ungaria, ciolanul face parada la Festivalul Berii!

28 mai, 2012 - 10:58 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: TURISM
0

La doar 160 de kilometri de Timisoara, la Bekescsaba, in Ungaria, are loc un festival devenit traditional  si care aduna, an de an, mii se pofticiosi. Acesta este cel mai vizitat festival al berii din Ungaria si singura parada a ciolanului din aceasta tara.

Evenimentul este organizat an de an incepand din 2001 si poate fi considerat deja traditional. Sunt reprezentate nenumarate firme producatoare de bere unde acestea isi pot prezenta noutatile dar si sortimentele deja cunoscute si favorizate.

In prima zi, conform traditiei, primul butoi de bere soseste din cer cu ajutorul parasutistilor, continutul primului butoi fiind oferit gratis vizitatorilor. Vizitatorii pot alege din mai mult de 30 de feluri de bere, si organizatorii nu vor uita sa asigure tocanita de ciolan care este in perfecta armonie cu berea.

La Festivalul cel mai vizitat al Ungariei in mod adecvat traditiei berea se poate consuma de catre indragostitii acestei „paini lichide” din halbe de 1 litru. Se organizeaza, de asemenea, diverse programe pentru copii si se va asigura si pranz cadou pentru acestia.

Asadar, iata o multime de motive pentru care timisorenii ar putea lua drumul Bekescsaba-ului sa petreaca intre 7 si 10 iunie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor