Noutati :

La aproape jumatate de an de la moartea actorului Serban Ionescu, vaduva sa nu i-a deschis inca testamentul. Magda Catone asteapta ca fiul lor sa implineasca 18 ani.

30 aprilie, 2013 - 11:00 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Actrita Magda Catone este singura persoana care are dreptul, din punct de vedere legal, sa deschida testamentul lui Serban Ionescu. Avocatul regretatului actor sustine insa ca ea nu o va face pana in toamna. 

 „Are la dispozitie un an ca sa deschida testamentul, dar nu cred ca o va face asta prea curand. La sfarsitul lunii octombrie, copilul lor va implini 18 ani si probabil ca il va deschide el. La acea data, in mod automat, baiatul preia, conform legii, tot ce i-a lasat tatal sau. Cred ca asta e strategia Magdei Catone”, a spus avocatul Catalin Dancu, potrivit click.ro.

Miza cea mare a testamentului lasat de Serban Ionescu sunt drepturile de autor, care inseamna bani foarte multi. „Un punct important al testamentului se refera la drepturile de autor. Pot sa va confirm ca acestea nu sunt cedate Magdei Catone”, a mai spus avocatul Catalin  Dancu.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor