Noutati :

Ion Caramitru si Horatiu Malaele vin la Timisoara. Seara de gala cu ‘Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele’, la Filarmonica

4 martie, 2013 - 02:07 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Doi dintre cei mai indragiti actori din tara noastra sosesc luna aceasta la Timisoara. Timisorenii sunt asteptati la un spectacol extraordinar la Filarmonica Banatul: „Caramitru-Malaele, cate’n luna si in stele”, cu participarea violoncelistului Adrian Naidin.

Asadar, timisorenii vor avea si ei ocazia sa urmareasca cea mai aplaudata productie a anului trecut, un spectacol uimitor de improvizatie. Cum spune Horatiu Malaele, „improvizatia este starea de gratie a unui actor”.

„Seducatori, cu un umor irezistibil si cu profunzimea care i-a facut legende, cei doi parteneri de dialog se cauta, se inteleg si se testeaza, intr-un spectacol aplaudat deopotriva de critica si de public, o revelatie a ultimelor sezoane, jucat cu casa inchisa la fiecare dintre editiile prezentate in Bucuresti si in tara”, anunta organizatorii.

Reprezentanta de la Timisoara face parte dintr-un turneu national, cel de-al doilea pe care doi mari actori il accepta in aceasta formula, dupa o serie de spectacole prezentate in premiera absoluta la inceputul anului trecut.

Timisorenii iubitori de teatru urmeaza sa-si intalneasca actorii preferati in 16 martie, la Filarmonica Banatul. Spectacolul este programat sambata, de la ora 19:00. Biletele se gasesc deja la casieria Filarmonicii Banatul si online pe www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane semnalizate bilete.ro.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor