Noutati :

Intalnire de gradul zero la Cotroceni: Klaus Iohannis se vede cu Traian Basescu. Ce pun la cale?

17 decembrie, 2014 - 05:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2

Presedintele ales, Klaus Iohannis, se intalneste marti, de la ora 17,00, cu seful statului, Traian Basescu, la Palatul Cotroceni. Cei doi nu s-au mai intalnit de la ceremonia de validare a mandatului lui Iohannis.

„In aceasta seara, la ora 17:00, voi avea cu Presedintele Traian Basescu o intalnire la Palatul Cotroceni, in cadrul careia vom discuta detaliile institutionale ale predarii-preluarii mandatului de Presedinte al Romaniei”, a scris Klaus Iohannis, pe contul sau de Facebook.

Iohannis a adaugat ca duminica, 21 decembrie, dupa investirea in Parlament, va avea loc la Cotroceni o scurta ceremonie festiva care va marca transferul de putere intre cei doi presedinti.

UPDATE: Intalnirea a durat o ora. La finalul ei, Klaus Iohannis a scris pe contul de Facebook: „In aceasta seara, m-am intalnit la Palatul Cotroceni cu presedintele in exercitiu, Traian Basescu, pentru un schimb de informatii legate de functia prezidentiala pe care o voi prelua duminica, 21 decembrie, dupa învestirea de catre Parlament. Ma voi reintalni cu Presedintele Basescu duminica, tot la Cotroceni, cu prilejul ceremoniei festive prin care se va face transferul de putere.”

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. CE NE INTERESEAZA PE NOI SCAD CUMVA PRETURIILE CRESC CUMVA SALARIILE

  2. Rabdare si INCREDERE