Noutati :

Inna a primit discul de aur pentru albumul „HOT”. Vezi FOTO si VIDEO!

13 noiembrie, 2011 - 11:02 AM
Autor: Anonim      
Categorie: VEDETE
0

Artista a reusit sa vanda peste 20.000 de exemplare din albumul „Hot“ in Romania, iar pentru acest lucru a primit Discul de aur. Catalin Muraru de la casa de discuri Roton i-a oferit aceasta distinctie.

In urmatoarele saptamani, Inna va merge in Franta, Rusia si Marea Britanie unde va sustine mai multe concerte. Evenimentul cel mai special este Starfloor, care va avea loc la Paris, in data de 26 noiembrie. Pe scena Starfloor, vor urca artisti precum Taio Cruz, Flo-Rida si Nicole Scherzinger.

In 25 noiembrie, fanii se vor putea bucura de noul single Inna, moment care va fi marcat printr-o lansare surpriza, un proiect amplu la care artista lucreaza de cateva luni.

Inna a cucerit deja cluburile din toata lumea, castigand simpatia fanilor din Europa pana in Orientul Mijlociu si Atlantic. Catre sfarsitul anului 2007, cantareata s-a intalnit cu cei trei producatori de la Play&Win, iar rezultatul nu s-a lasat prea mult asteptat: lansarea primului sau single, „Hot”.

In cateva luni, Inna a obtinut un succes fara precedent. „Hot” a cucerit cele mai inalte pozitii din topurile din toata lumea, la scurt timp dupa lansare. Astfel, povestea a continuat – toate single-urile lansate, „Love”, „Deja-Vu”, „Amazing”, „Sun is Up” au devenit hituri, iar Inna a fost rasplatita cu cele mai prestigioase premii internationale.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor