Noutati :

Incredibil! Bugetul Romaniei pe anul 2015 inca nu e gata. Sedinta de Guvern, amanata

12 decembrie, 2014 - 07:12 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Romania nu are inca un buget finalizat pentru anul viitor. Sedinta de Guvern in care trebuia sa se discute acesta a fost amanata de doua ori: initial pentru ora 17:00, apoi fara sa se precizeze cand va avea loc.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, vineri, care a fost motivul pentru care sedinta de Guvern in care trebuia discutat bugetul pe anul 2015 a fost amanata, el aratand ca decalarea a avut drept cauza indeplinirea procedurii de introducere a datelor in sistem.

„S-a amanat pentru ca dupa finalizarea datelor macroeconomice si macrobugetare e nevoie de procedura de introducere in sistem. S-a lucrat si aseara, toata noapetea, s-a lucrat si de dimineata. Cand e gata, vine bugetul la Guvern si dupa aceea il trimitem la Parlament”, a spus Ponta.

Fondurile publice totale alocate pentru 2015 pentru domeniile educatiei, sanatatii, apararii si infrastructurii sunt mai mari fata de acest an, a declarat ministrul Bugetului, Darius Valcov, desi in unele cazuri ministerele de resort au primit mai putini bani de la bugetul de stat.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor