Noutati :

Inconstienta criminala: un bucurestean se distreaza in trafic punand in pericol viata celorlalti soferi! VIDEO scandalos!

6 ianuarie, 2014 - 06:18 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Un bucurestean inconstient si-a facut de cap in trafic, punand in pericol viata celorlalti soferi. pe parcursul a catorva kilometri, el a facut tot felul de manevre riscante, doar pentru a se distra.

In imagini se vede cum soferul intra intentionat pe contrasens, taie curbele si ii sperie pe cei care vin din sens opus, in timp ce prietenii il filmeaza, dintr-o masina care il urmeaza.

Sursa: realitatea.net

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. … recomandare: un control psihiatric, atat conducatorului auto filmat cat si prietenilor inconstienti care au participat la „sarada”, si interzicerea dreptului de a mai conduce orice tip de vehicul pe drumurile publice, nelimitat. Ar mai trebui adaugat si dosar penal, pentru conducatorul auto si ceilalti complici (n. dupa caz, instigatori) ce au filmat, pentru tentativa de omor (n. intentia este neechivoca, conf. proba video).
    PS: ORGANELE DE ORDINE, va rugam, sesizati-va, din oficiu, si purcedeti la identificarea si retinerea faptuitorului. Multumesc