Noutati :

Incidente violente cu refugiatii. Imigranti batuti cu bastoanele la granita. VIDEO!

11 septembrie, 2015 - 08:50 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
2

Granicerii din Macedonia s-au folosit de bastoanele de cauciuc pentru a-i impiedica pe imigranti sa traverseze granita, in drumul lor spre Europa de Nord. Scena s-a petrecut pe ploaie torentiala.

Inregistrarile televiziunilor ii arata pe granicerii macedoneni batand cu bastoanele oamenii, la granita, in timpul unei ploi torentiale, transmite Sky News, scrie realitatea.net.

Cel putin 7.000 de persoane, inclusiv multi parinti cu copii in brate, au traversat campurile noroioase dinspre Grecia in drum spre Serbia.

Granicerii greci au aratat ca acest grup este cel mai mare care a incercat pana acum sa intre in Macedonia, de la inceputul crizei, relateaza ziare.com.

Nu este singurul incident violent din ultimele zile. Marti, politia ungara a folosit gaze lacrimogene impotriva unui grup de imigranti care a refuzat sa mearga la un punct de inregistrare dupa intrarea in Ungaria, iar doua persoane au fost retinute in apropiere de Roszke, in sudul Ungariei.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Oficialii aceia au anumite obligatii pe care le impune constitutia, regulamentele s.a.m.d.. Nu stiu cum ar trebui sa actioneza/ cum va / cum ar lucra politia romana (oficialii) daca astfel de situatii ar apare la granita noastra! Doamne fereste!

  2. Catre toti iubitorii de „refugiati”: Tzorcanitzile boashele nespalate, pana cand facetzi clabuci …vite incaltzate