Noutati :

Incidente la protestele din Bucuresti. Grupurile de protestatari cu revendicari diferite s-au intalnit si a iesit scandal

6 octombrie, 2013 - 09:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
2

La Bucuresti se desfasoara trei proteste cu scopuri diferite: fata de exploatarea de la Rosia Montana, fata de eutanasierea maidanezilor si de sprijin pentru procurorii DNA revocati. In momentul intalnirii protestatarilor, a iesit cu scandal.

Primele incidente au avut loc între persoanele care protestau împotriva eutanasierii şi cei care îi susţineau pe procurorii DNA, prima tabără susţinând că procurorii sunt de vină pentru că s-a ajuns la soluţia uciderii câinilor comunitari.

Apoi, protestatarii pe tema Roşia Montană au intervenit, supăraţi că presa nu le acordă lor atenţie, ci celor care participau la mitingul de susţinere a procurorilor. În urma intervenţiei jandarmilor, spiritele s-au calmat.

Citeste mai mult AICI

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. ASA SE INTAMPLA CAND SE INTALNESC REVOLTATII AUTENTICI CU …PUPIN/CURISTII…
    PAREREA MEA!

  2. Perfect ar fi urmatoarele rezultate: Eliminarea cainilor vagabonzi, prin adoptii/adaposturi/eutanasiere. Eliberarea din functie a procurorilor. Respingerea proiectului RMGC, anularea contractului.