Noutati :

Impuscaturi in timp ce Papa Benedict oficia o slujba in Germania! Un barbat a fost retinut de politisti

24 septembrie, 2011 - 12:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
0

Papa Benedict a fost tinta unor impuscaturi? Un barbat a deschis focul chiar in apropierea locului in care Suveranul Pontif oficia o slujba. Din fericire, gloantele nu l-au atins pe Papa Benedict al XVI-lea.

Atacatorul a fost prins de politie, dar nu inainte ca acesta sa loveasca pe unul din membri fortelor de ordine. Potrivit primelor informatii, nu sunt victime. Atacatorul a folosit un pistol cu aer comprimat.

De altfel, vizita papei in tara sa natala nu a fost lipsita de cotroverse. Daca autoritatile de la Berlin i-au facut o primire fastuoasa cu salve de tun, criticii Bisericii catolice au protestat cu miile pe strazi. S-a intamplat la Erfurt.

Nemultumirile sunt legate de pozitia Vaticanului fata de relatiile homosexuale, viziunile papei privind drepturile femeilor si abuzurile sexuale in care au fost implicati preoti catolici.

„Crimele comise de preoti impotriva copiilor si a tinerilor, acea suferinta de nedescris cauzata unor victime fara aparare, striga la ceruri. Iar Papa Benedict al XVI-lea este vinovat de musamalizarea acestor crime”, sustin cei nemultumiti.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor