Noutati :

Imbranceli la sfintirea Catedralei Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Mioveni

1 iulie, 2012 - 01:11 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
1

Peste 3.000 de credinciosi au participat duminica la sfintirea Catedralei „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din orasul Mioveni, judetul Arges, slujba de tarnosire fiind oficiata de catre inalt Preasfintitul Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului.

Credinciosii au venit inca de dimineata la Catedrala „Sfintii Apostoli Petru si Pavel”, mai multe femei lesinand din cauza caldurii.

Acestea au primit ingrijiri medicale din partea unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Arges aflat la fata locului, insa niciuna nu a necesitat internarea in spital.

Foarte multi credinciosi au daramat gardurile ridicate de jandarmi si au incercat sa intre in catedrala. La catedrala se afla mai multe femei decat barbati, intrucat doar la sfintirea unui lacas de cult acestea pot intra in altar.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Mda!..romanii sunt foarte credinciosi, teoretic, caci practic, injura blesteama,romancele ortodoxe cu miile se prostitueaza prin germania, italia, spania, romanii sunt hoti, talhari, proxeneti…as intreba numai acolo pe acele femei cate avorturi au facut la viata lor!…mi-e scarba..