Noutati :

A iesit din inchisoare pentru buna purtare si s-a apucat din nou de furat. Hot prins la Timisoara dupa ce a smuls un lantisor de aur de la gatul unei femei

23 august, 2011 - 12:12 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EVENIMENT
0

TIMISOARA. Daca se poarta bine in inchisoare, nu inseamna ca se poarta bine si pe strada. O demonstreaza un tanar de 27 de ani din Timisoara, care cum a iesit din puscarie, cum s-a pus din nou pe furat.

Asa se face ca a smuls lantisorul unei femei din satul timisean Satchinez. A incercat sa-i fure si geanta de pe umar, dar nu a reusit, asa ca s-a urcat pe scuter si a rupt-o la fuga. Din descrierile femeii, politistii l-au prins luni pe strada Platanilor din Timisoara. Mare le-a fost mirarea sa afle ca barbatul fusese eliberat din inchisoare pentru buna purtare. Mai avea de ispasit o pedeapsa de aproape 4 luni, pentru talharie si furt. A demonstrat insa ca nu se poate lasa de obiceiuri.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentat instantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva. Cel mai probabil, se va intoarce din nou la inchisoare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor