Noutati :

taur

Alte nume: TAURUS (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 21 aprilie - 21 mai

Motto: "Gasesc securitatea in interiorul meu si dezvolt propriul meu simt al valorilor. Ma ancorez pe Terra si-mi exprim in mod firesc senzualitatea."

Horoscop zilnic

Astazi ti-ar prii sa petreci cea mai mare parte din timp afara. Poate o plimbare in parc. Astfel apuci  sa te gandesti cu atentie  la ce te preocupa. Deciziile nu vin mereu usor, deci nu incerca sa le fortezi. Bucura-te doar de aerul curat. Cateodata, lucrurile se rezolva mai simplu daca uiti de ele o vreme.    Ai o groaza de idei care iti vin in cap: noi modalitati de a castiga bani, noi modalitati de a invata mai usor, noi modalitati de a intalni parteneri (e) pe placul tau si poate chiar retete noi de mancare. Nu alunga aceasta avalansa de idei, gandeste-te la ele ca fiind fructele mintii tale si da-le voie sa se coaca.Daca ai ajuns ca doar cafeaua si energizantele sa te mai puna pe picioare dimineata, iar drept mincare sa rontai chipsuri, chiar ai o problema! Cel mai de pret bun pe care il ai este sanatatea. Nu ti-o irosi! Perioada grea - vezi daca nu se face mai bine daca va separati finantele si iti declari independenta. Daca iti cauti un job nou, saptamana asta va fi probabil aducatoare de noroc. Neintelegerile pe care le ai cu colegii se vor agrava spre sfarsitul saptamanii.

Informatii generale

Ideograma semnului zodiacal sugereaza un cap de taur, format din cercul spiritului ce sustine si ilumineaza semiluna sufletului.

Descrierea zodiei

Zodie feminina de pamant, predominant materialista si practica, guvernata de planeta VENUS, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea.

Taurul este un om simplu, fara pretentii prea mari nici de la el, nici de la viata. Munceste plin de constiinciozitate, îsi vede de treaba sa, face totul pentru a-si asigura propriile nevoi, dar mai mult nevoile primare, fara a avea teluri prea înalte în viata. Cauta numai situatiile pasnice, armonioase, nu-i plac conflictele sau dezechilibrele de nici un fel.

Îi plac placerile vietii: o mancare buna, un vin fin, multa dragoste, mult sex, natura, tot ceea ce-i inspira confort si calm, unde se simte bine, fara ca nimeni sa îl deranjeze. Pentru ca îi place mancarea buna, poate avea tendinte de îngrasare. Nu le place riscul, ci doar lucrurile sigure si clare, de aceea ar putea rata multe sanse de-a lungul vietii din cauza fricii sale de a-si asuma riscuri. Nu se implica în nimic ce-i inspira nesiguranta. Stie ca o viata îndestulata este si costisitoare, de aceea face tot posibilul sa obtina sumele necesare unei vieti confortabile, tocmai de aceea lucreaza cu atata sarg. Îl atrag banii, posesiunile, proprietatile, acumularile de bunuri sau economii. Contul în banca este foarte important pentru el, deci poate fi si un mare materialist.

Desi îi place sa acumuleze, este si foarte darnic, placandu-i sa faca – dar sa si primeasca – daruri celor dragi. Îi place tot ce e frumos: arta, lucrurile aratoase si de bun gust, îi place chiar sa colectioneze obiecte frumoase, chiar daca nu tine cont întotdeauna si de latura utila a acestora. Daca lui îi plac, asta e tot ce conteaza. Îl atrage un mediu luxos, confortabil, placut. Ba chiar – om simplu cum este – i-ar placea sa traiasca la tara, într-un spatiu natural si linistit. 

Compatibilitate cu alte zodii

EXCELENTA (100%)- Taur, Fecioara, Capricorn
BUNA (80%) - Rac, Pesti
DELICATA, RISCANTA (60%) - Leu, Varsator
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Scorpion
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Sagetator, Balanta
NERECOMANDABIL (10%) - Gemeni, Berbec

Calitatile zodiei

achizitie, tenacitate, stabilitate, pragmatism, spirit practic, realism, confort, siguranta, interes, acumulare, fidelitate, lacomie, frumusete, simt artistic, calm, de incredere, rabdare, motivatie

Defectele zodiei

materialism, aviditate, încapatanare, gelozie, fuga de schimbare, lene, pasivitate, posesivitate, egoism

A fi. Sunt.

Numerele norocoase

4, 6

Culorile energizante

roz, vernil

Metalul caracteristic

Cuprul

Varsta specifica:

Batranetea

Perioada din zi caracteristica:

Noaptea

Planeta guvernatoare:

Venus

Ziua caracterstica:

Vineri

Spatii specifice:

Incaperile preferate in casa sunt bucataria, terasa, balconul, gradina, dormitorul.

Locuri prielnice: se simte bine la cafenea, la restaurant, la cofetarie, la un fast-food, in parc, la piata, la targ, la magazin, la banca, la teatru, in sala de spectacol, in natura, la tara, in padure, la munte, in gradini si livezi.

Zone benefice: nordul tarii, nordul orasului, in camere cu ferestre spre nord. Sa plaseze patul cu capul spre nord.

Tari/Orase specifice: Irlanda, Elvetia, Suedia, Rusia, Dublin, Leipzig, St. Louis