Noutati :

scorpion

Alte nume: SCORPIO (in limba latina, preluat si in limba engleza)

Perioada: 23 octombrie - 21 noiembrie

Motto: "Ma deschid schimbarii si transform in mine ceea ce trebuie sa existe pentru a descoperi adevarul fiintei mele interioare. Sacralizez sexualitatea."

Horoscop zilnic

Chiar daca te simti nelinistit(a) si nesigur(a) din cauza schimbarilor rapide din ultimele saptamini incerca sa nu te opui. Poate ca dracul nu e atit de negru; nici inainte nu te simteai prea bine. Incearca sa profiti de oportunitatile care apar, nu te crampona de un trecut idealizat.Din punct de vedere sentimental, viata ta s-ar putea sa cunoasca o schimbare de directie. In bine? In rau? Vei afla in curind.Astazi te vei simti destul de confuz(a) cu privire la anumite situatii. Pur si simplu nu mai stii unde e capul si unde e coada, mai ales daca toata confuzia e generata de cineva drag tie. Mentine-ti diplomatia, nu da nimanui prilejul sa afle cit de paralel(a) esti cu lucrurile. Daca vei fi putin misterioasa, vei putea ramine la adapost pina cind iti va trece. Stai linistit(a), nu va dura mult.Micile exagerari in privinta mincarii sau a bauturii te-ar putea face sa te simti un pic sfirsit(a) astazi. Nu mai cumpara produse semipreparate, cu conservanti si arome artificiale; prefera alimentele naturale.Mai ales astazi poti cadea usor victima neintelegerilor de la serviciu. Pe cit posibil ar trebui sa obtii o intelegere scrisa; nu te baza doar pe vorbe.

Informatii generale

Ideograma semnului zodiacal sugereaza litera M ca simbol al materiei primitive, terminandu-se cu un ac in varf.

Descrierea zodiei

Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta MARTE, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Personalitatea Scorpionului este magnetica, misterioasa, carismatica, atragandu-i pe toti in jurul sau ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba.

Scorpionul este sensibil si emotional, dar unde emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati Scorpionului. In ciuda aparentelor de persoana dura, emotiile sunt totusi latura sa forte si reuseste sa si-o controlati cu mare grija. Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Totusi cand emotiile Scorpionului explodeaza, ele pot fi periculoase, adeseori negative, precum razbunarea sau sarcasmul.

Este o fire susceptibila si sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru. Datorita spiritului sau ascutit, poate eticheta dintr-o privire caracterul unui om. Intotdeauna obtine ceea ce vrea, cand vrea. Este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite, spiritul sau de investigator atragandu-l in cele mai ciudate actiuni, unele dintre ele periculoase.

Compatibilitate cu alte zodii

EXCELENTA (100%) - Scorpion, Pesti, Rac
BUNA (80%) - Capricorn, Fecioara
DELICATA, RISCANTA (60%) - Varsator, Leu
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%) - Taur
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%) - Gemeni, Berbec
NERECOMANDABIL (10%) - Sagetator, Balanta

Calitatile zodiei

transformare, unitate, regenerare, exigenta, reconstructie, renastere, reincarnare, spiritualitate, sexualitate, pasiune, magnetism, detectie, initiere, instinct, autoanaliza, dorinta, tentatie, ambitie, motivatie, pasiune, mare potential, energie, inteligenta

Defectele zodiei

angoasa, distrugere, ranchiuna, razbunare, rautate, vointa, autoritate, despotism, posesiune, gelozie, posesivitate, duritate, violenta, intoleranta, temperament puternic, suspiciune, ironie, cinism, sadism, lipsa de discretie, mister, secrete, greu de patruns

A fi. Sunt.

Numerele norocoase

8, 9, 2, 4

Culorile energizante

rosu, maro, negru

Metalul caracteristic

Fier, Otel

Varsta specifica:

Maturitatea

Perioada din zi caracteristica:

Amurgul

Planeta guvernatoare:

Marte

Ziua caracterstica:

Marti

Spatii specifice:

Incaperea preferata in casa este dormitorul.

Locuri prielnice: se simte bine in spatii retrase, discrete, intunecate, misterioase, in preajma sectiei de politie, a garnizoanei, a cimitirului, a farmaciilor, a muzeelor, a ruinelor, a siturilor arheologice, a apelor si marilor.

Zone benefice: vestul tarii, vestul orasului, in camere cu ferestre spre vest. Sa plaseze patul cu capul spre vest.

Tari/orase specifice: Norvegia, Siria, Zambia, Algeria, Washington, New Orleans, Liverpool