Noutati :

Handbalistii de la Poli Timisoara pregatesc doua partide de gala cu Steaua Rosie Belgrad

17 ianuarie, 2017 - 04:28 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. An inceput cu dreptul pentru familia alb-violeta de la handbal, care desi nu s-a reunit inca in totalitate, se pregateste la cote inalte pentru restul campionatului si mai ales pentru Cupa Romaniei.

SCM Politehnica a intrat intr-o noua saptamana de pregatire fizica dar combinata si cu doua jocuri amicale, poate cele mai puternice ale acestei perioade precompetitionale, impotriva Stelei Rosii Belgrad, jocuri ce se vor disputa vineri de la 18.30 si sambata de la 11.30, ambele in Sala Olimpia.

Cristian Fenici, Leonard Stefan si Marko Lasica au intrat in programul echipei, dupa ce s-au intors de la nationale, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre Adam Savic si Marko Pejovic, care inca resimt urmarile bronsitei din saptamana precedenta. Lipseste motivat macedoneanul Filip Lazarov care continua Campionatul Mondial cu nationala tarii sale, in Franta. Saptamana viitoare (miercuri, 25 ianuarie și joi, 26 ianuarie) vor mai avea doua partide de verificare cu liderul seriei vestice din liga a 2-a, Minaur Baia Mare.

Poli a inceput caruselul amicalelor cu doua victorii contra Oradiei, continua cu doua teste contra sarbilor de la Steaua Rosie Belgrad, iar saptamana viitoare va mai juca impotriva formatiei din Baia Mare, tot de doua ori.

Apoi, la inceputul lui februarie, importantul meci din Cupa Romaniei, de la Turda si apoi campionatul, cu o deplasare infernala la Dinamo.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor