Noutati :

Handbalistii de la Poli merg in faza a doua a Cupei EHF. Timisorenii au invins si in retur campioana Estoniei

10 septembrie, 2016 - 08:06 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

TIMISOARA. SCM CH Poli Timisoara s-a impus si in al doilea meci cu estonienii de la Polva serviti, si tot la 4 goluri diferenta, 25-21. Gruparea timisoreana va intalni in runda viitoare a intrecerii pe OIF Arendal, reprezentanta a Norvegiei.

Prima parte a intalnirii din Estonia a fost una echilibrata, in care cele doua echipe au mers cap la cap, pana in minutul 14, cand Marjanovici a facut 7-6, iar Poli nu a mai cedat conducerea partidei pana la finalul primei parti. Dupa primele 30 de minute de joc, Poli avea un avantaj de 4 goluri, 14-10, si datorita lui Zlatko Daskaloski, cel care a avut 8 interventii reusite. Imediat dupa reluare handbalistii lui Pero Milosevic s-au distantat la sase goluri, 18-11. Cu 10 minute inainte de final, Polva s-a apropiat la doua goluri, 21-19, insa apararea lui Poli a rezistat si in cele din urma formatia timisoreana s-a impus cu 25-21.
Cel mai bun marcator timisorean in returul cu Polva Serviti a fost Marko Lasica, autor a 8 goluri. Celelalte reusite au fost semnate, in ordine de Lazarov – 7, Fenici – 3, Marjanovic – 3, Milosevic – 1, Stefan – 1, Pejovic – 1 si Simovic – 1.

A fost o victorie muncita, dupa un drum lung pana aici, in Estonia, dar si cu antrenamentul de ieri am simtit ca suntem bine pregatiti, ne-am luat masuri la interul lor dreapta si la extremele rapid, care ne-au marcat mai multe goluri. In meciul de fata, am inceput cu o oarecare frica, dar interventiile noastre defensive ne-au dat incredere si incet incet am castigat teren. in atac, inca mai trebuie sa lucram. Singurul aspect care ma nemultumeste este ca atunci cand avem 7 goluri diferenta, sa o mentinem. Mie imi place acest lucru, dar se pare ca deocamdata nu suntem pregatiti pentru asta…Toata lumea a jucat, inclusiv tinerii, au jucat si ei putin pe final, Furak, Neamtu, Vilceanu in poarta a fost excellent cu patru interventii in doua minute, sunt foarte bucuros si imi felicit jucatorii pentru o victorie meritata. La finele meciului tur am castigat doar la 4 goluri si poate am nemultumit publicul, dar acum am dublat acel avantaj si poate e mai bine asa pentru ca poate jucatorii s-ar fi relaxat. Daca am fi invins la 7-8 goluri in primul meci, poate am fi pierdut aici la 3-4. Asa am venit mai concentrati, inca nu sunt pe deplin multumit cum am jucat si am obtinut a treia victorie„, a spus dupa meci antrenorul timisorean Pero Milosevic
Poli va intalni in faza a doua a competitiei pe OIF Arendal, din Norvegia. Meciul tur este programat in 8/9 octombrie, in nordul Europei, iar returul o saptamana mai tarziu la Timisoara.
Pana la dubla cu norvegienii, timisorenii mai au meciuri de campionat. Primul dintre acestea este programat in 15 septembrie, in deplasare, cu HC Vaslui.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor