Noutati :

Guvernul va sesiza Curtea Constitutionala cu privire la implicarea presedintelui Basescu in campania electorala

5 mai, 2014 - 09:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul va cere Curtii Constitutionale a Romaniei sa analizeze implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala.

Declaratia prim-ministrului vine dupa ce in presa au aparut fotografii cu Traian Basescu imbracat intr-un tricou inscriptionat cu un slogan electoral.

„Guvernul va sesiza CCR pentru a analiza implicarea presedintelui Basescu in campania electorala. Daca presedintele are voie sa faca campanie electroala, caci o astfel de decizie ar avea implicatia si asupra altor categorii: judecatori, politisti, alte categorii de functionari publici”, a spus Ponta.

„Fac un apel si catre persoane, care ocupa functii publice si in mod direct catre presedintele Traian Basescu. Sunt categorii de persoane publice care nu au voie sa faca campanie electorala. Un judecator care face campanie e exclus din magistratura. Un polittist care face campanie e exclus din Politie. Presedintele Romaniei are aceleasi obligatii. Fiind vorba de un presedinte, evident ca astept acelasi comportament de la presedintele tarii”, a mai spus Victor Ponta.

Sursa: rtv.net

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor