Noutati :

Ghisee inchise de 1 decembrie in Timisoara! De Ziua Nationala a Romaniei, bancile si institutiile statului nu au program cu publicul!

30 noiembrie, 2011 - 10:59 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Daca aveti de rezolvat treburi urgente care necesita sa stati la coada la ghiseele institutiilor statului, trebuie sa va schimbati programul! Ziua Nationala a Romaniei aduce o zi libera si pentru angajatii banciilor, ai Postei sau ai serviciilor de utilitati.

Primaria Timisoara nu are program cu publicul joi, de 1 decembrie, la fel cum nu au nici Prefectura Timis, Consiliul Judetean sau Posta Romana.

Daca vreti sa va platiti facturile la gaz, curent, telefon sau Internet, mai puteti tine banii in portofele inca o zi, pentru ca ghiseele E.On, Enel, UPC, RDS, Romtelecom, Retim, Colterm si ale altor furnizori de utilitati publice sunt inchise joi.

Si treburile la banci trebuie sa le amanati, insa oricand puteti folosi bancomatele. Daca vreti totusi sa stricati banii, puteti profita de ziua libera sa faceti cumparaturile pentru sarbatorile de iarna. Marile magazine nu si-au schimbat programul de Ziua Nationala a Romaniei.

Programul de lucru cu publicul se va relua la toate aceste institutii de vineri, 2 decembrie.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor