Noutati :

FURIA ROSIE, un trabant din 1977 decapotabil devenit „off-road”, care face furori pe soselele din Romania

26 iulie, 2012 - 10:15 AM
Autor: Anonim      
Categorie: AUTO
3

Prinde cu usurinta 120 de kilometri pe ora, are 2 motoare si tractiune integrala! Desi este un Trabant din 1977, cand iese pe strada atrage toate privirile ca un magnet. Nu degeaba a primit numele de „Furia rosie”.
Autoturismul ii apartine unui brasovean, care a vrut sa demostreze ca e nevoie doar de imaginatie pentru a transforma orice masina intr-un adevarat autoturism de fite, scrie realitatea.net.

„Masina de carton”, asa cum era numita la vremea ei, are doua motoare: unul pe fata, cel original, dar si unul de Fiat 850, pe spate. Proprietarul a intarit caroseria cu metal. „Poate avea si o forma de off-road. Se poate deplasa pe terenuri accidentate cu tractiune 4X4”, a spus proprietarul masinii Rares Ciprian Moraru.

Pâna sa ajunga asa, masina a trecut prin mai multe „operatii estetice”. „Masina asta are o istorie la mine de 10 ani. A trecut prin multe etape. A fost prima data un gri deschis, apoi rosie cu niste semne pe fata”, a spus proprietarul.

si ca sa fie sigur ca atrage toate privirile, proprietarul si-a transformat Trabantul intr-o masina decapotabila. „Masina era berlina, acum e cabrio, pot sa iti arat cum se decapoteaza. Trebuie sa ii desfac niste sisteme”, a spus Rares. Investitia a depasit cinci mii de euro, dar brasoveanul considera ca a meritat.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. investitia probabil ca a meritat pentru el, eu nu as cheltui o asa suma ptr asa ceva, ma rog, pasiune sa-i spun..

    • pasiunea nu are limite de de a cheltuii timp si banii,timpul face parte din viata mea si fac cea ce imi face placere sa fac ca am doar una.,iar cand vine vorba de bani este reflectia inteligentei noastre de ai face si prin urmare de ai cheltuii,eu personal am ajuns la concluzia ca:nimic nu esre prea scump ,noi castigam prea putin sa ne permitem……………..imi pare rau pentru cei ce nu inteleg!!!!!???

  2. Fain ai lucrat-o. La ce pret transformi un golf 4 intr-un offroad cu tractiune integrala ?