Noutati :

FOTO Madalina Amza si Denis Anitei sunt noii Miss si Mister de la Liceul Calderon! Andrei Tinca si Madalina Pascu au fost alesi regele si regina de la Calderon! VEZI cum s-au distrat liceenii la Balul Bobocilor de la Calderon!

29 octombrie, 2011 - 10:44 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CLUBURI
0

TIMISOARA. Un show de zile mari a avut loc vineri seara in Le Cinema, acolo unde au fost alese cele mai frumoase eleve si cei mai frumosi elevi ai Liceului Jean Louis Calderon din Timisoara. Licenii s-au distrat de minune la balul bobocilor si au ras in hohote la prestatia celor de la Brigada 2/3, trupa ce a incantat publicul si juriul si la Romanii au talent.

Toti candidatii la titlul de Miss si Mister au fost supusi la mai multe probe printre care dans de cabaret, wals, probe surpriza si defilare cu haine casual si elegante.

 

Printre probele bobocilor a fost un moment artistic oferit de 4 dansatoare, un dans rusesc. la finalul balului Andreas Albu si Denisa Bilcan au primit titlul de Mister si Miss Popularitate, Mario Somrak si Georgiana Dubei au fost alesi printii balului, Andrei Tinca si Madalina Pascu regele si regina, iar Denis Anitei si Madalina Amza au primit titlul de miss si mister. Dupa concursul propriu zis, adolescentii s-au distrat pana spre miezul noptii.

FOTO: Ervin Boer

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor