Noutati :

Fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu, anchetat pentru spalare de bani si trafic de influenta

11 ianuarie, 2015 - 02:37 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

DNA anunta intr-un comunicat ca Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta si spalare de bani. Anchetatorii sustin ca ar fi stabilit sa primeasca 2,5 milioane de euro pentru interventii privind retrocedarea in cazul lui Sturdza, banii fiind disimulati prin incheierea unui contract de asistenta juridica.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa transmis sambata agentiei MEDIAFAX, ca procurorii DNA Brasov au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar, pe o durata de 30 de zile, din 10 ianuarie pana in 8 februarie inclusiv, fata de senatorul Tudor Alexandru Chiuariu.

Fostul ministru al Justitiei este acuzat de trafic de influenta, spalare de bani si aderare la un grup infractional organizat, in dosarul privind retrocedarea a peste 43.000 de hectare de padure, in care sunt arestati preventiv fostul deputat Viorel Hrebenciuc, deputatul Ioan Adam si beneficiarul retrocedarii, Gheorghe Paltin Sturdza.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor